Del av Övertänger 28:10

Balungstrand, Enviken

Här har ni möjlighet att köpa en strandnära tomt i populärt fritidshusområde. Här kommer nämligen tre tomter styckas av och ansökan om positivt förhandsbesked ligger hos kommunen och besked väntas inom kort. Tomterna ligger inom LIS-område vilket innebär är området är särskilt utpekat av kommunen som lämpligt för byggnation av strandnära bostäder och fritidshus. Varje tomt kommer vara på ca 1500kvm, tomterna är ännu inte avstyckade utan detta görs i samband med försäljningen och kostnaden för detta är inkluderat i försäljningspriset. Från tomterna har man endast ett fåtal meter till en populär och mycket trivsam sandstrand. Möjlighet finns, om köparen så önskar, att köpa till en större markareal. Välkommen hem!

Fakta

Utgångspris
395 000 kr
eller högstbjudande
Tomtarea

1 500 m²

Fast.beteckning:

Del av Övertänger 28:10

Fastighetsmäklare

Profil

Elin Bornesäter

070-924 99 76

elin@nokus.se

Mäklare

Profil

Lukas Hortlund

0720010798

lukas@nokus.se

Övrigt

Ansökan om positivt förhandsbesked ligger hos kommunen och besked väntas inom kort. Kostnad för detta står säljaren för. Tomterna ligger inom LIS-område vilket innebär är området är särskilt utpekat av kommunen som lämpligt för byggnation av strandnära bostäder och fritidshus. Avstyckning kommer ske i samband med försäljningen och även kostnaden för detta står säljaren för.

Vatten och avlopp

Saknas idag. På tomterna kommer det bli aktuellt med enskilt VA. Möjlighet finns för de tre tomterna att gemensamt anlägga avloppsanordning på samfälld mark.


Intresseanmälan

Tipsa om tomten


KartaBilder