Turistgårdsvägen 35

Rämsbyn, Idkerberget

Slå upp ögonen på morgonen till fågelkvitter. Trippa ut i köket, brygg en kopp kaffe och ta med dig den ut på altanen och njut av din ostörda sjöutsikt. Ingen ser dig, ingen stör dig, bara fågelkvitter och lugn. En kort promenad från stugan finns båtbryggan och i området finns flertalet badplatser och även lekplats. Allt fler permanentboende flyttar in till området som från början var ett fritidshusområde och man kan lätt förstå varför. Naturen finns överallt omkring dig och bjuder på promenadstråk, skidspår och fantastiska svampskogar. Denna lilla stuga ligger på vad som troligen är ett av Rämsbyns bästa lägen. Längst ned mot vattnet, utan grannar när inpå och med altanen i bästa solläge. Tomten om 917kvm är naturtomt, enkel att underhålla och enkel att njuta av. Stugan i sig är liten men naggande god med sina 34kvm fördelat på litet vardagsrum, kök med matplats och ett större samt ett mindre sovrum samt ett badrum. Allting är fräscht, renoverat i närtid, och väldigt ändamålsenligt. Badrummet renoverades 2018 med dusch, toalett, handfat. Ytskikten är kakel och klinkers med elgolvvärme. Stugan har permanentboendestandard och säljaren har haft den uppvärmd året om. Och som grädde på moset, stugan kan tillträdas innan sommaren om köparen så önskar. Dessutom säljs stugan inklusive inventarier så för den ivrige är det bara att köpa, öppna dörren och börja njuta av sommaren. Välkommen hem!

Fakta

Utgångspris
1 995 000 kr
eller högstbjudande
Rum

3 st

Sovrum

2 st

Boarea

34 m²

Tomtarea

917 m²

Byggnadstyp

1-plansvilla

Byggnadsår

1985

Fastighetsmäklare

Profil

Elin Bornesäter

070-924 99 76

elin@nokus.se

Planlösning

Stugan ytskiktsrenoverades 2018 inklusive badrummet. I badrummet finns dusch, toalett, handfat och ytskikten är kakel på vägg samt matta på golv. Tvättmaskin (2018) finns i anslutning till köket och ingår i försäljningen. Köket är litet men fullutrustat med kyl/frys, häll, diskho och micro. Stugan värms upp genom direktverkande elelement samt en fristående frostvakt som säkerställer rätt värme vintertid när stugan står tom. Ett sovrum rymmer en dubbelsäng. Utöver detta sovrum finns ett mindre rum som rymmer en våningssäng och en fristående 70-säng. Soffan i vardagsrummet är en bäddsoffa. Stugan säljs inklusive inventarierna.

Planbestämmelser

Ändring Av Dp Byggnadsplan

Servitut, ga, samfälligheter, etc

Gemensamhetsanläggning: Ludvika Rämsbyn GA:1 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Elledning och/eller belysning, Grönområden Förmån: Officialservitut Väg, 2085-121.2

Vatten och avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp. Levereras från en samfällighet som sköter om hela områdets VA. Även vägarna, grönytorna samt båt och badplatserna ingår i samfällighet.

Energideklaration

Utfört

Behövs ej

Elektricitet

Nätbolag

Fortum

Förbrukning

6 057 kWh/år

Drift per år

Uppvärmning

7 270 kr

Försäkring

1 892 kr

Vägsamfällighet

5 432 kr

Summa

14 594 kr

Säljaren behöver teckna eget abonnemang gällande sopor.

Taxeringsuppgifter

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd.

Totalt

864 000 kr

Byggnad

204 000 kr

Mark

660 000 kr

Skatt/avgift

6 480 kr

Taxeringsår

2021

Värdeår

1985

Pantbrev

Summa

155 000 kr

Antal

2 st

Närområde

Idylliskt fritidshusområde med rikligt båtliv.

Byggnad

Typ

1-plansvilla

Byggår

1985

Fasad

Trä

Grund

Plintar

Stomme

Trä

Uppvärmning

Direkt El

Tak

Betongpannor

Fönster

2-glas isolerfönster


Intresseanmälan

Tipsa om bostaden


KartaBilder