Nordanö 40

Sunnanö, Borlänge

Spektakulär villa belägen i hjärtat av Sunnanö!

Genom slingrande vägar genom det lantliga landskapet når vi Nordanö 40. Här finner ni denna spektakulära villa byggd 2017 om hela 220kvm belägen på en tomt om hela 6333 kvadratmeter. Huset är trevligt planerat med stora sällskapsytor och det märks vilken omsorg som lagts vid varje detalj. Det stora köket och vardagsrummet är verkligen husets hjärta och här kan man med enkelhet föreställa sig middagsbjudningar, familjesammankomster och det finns plats för alla och envar. För ytorna i detta hus är verkligen någonting utöver det vanliga, allting är större än vad man är van vid. Men ändå har man lyckats skapa en hemtrevlig, jag skulle rent av vilja säga mysig, känsla och atmosfär. Så som huset är utformat idag inrymmer det 3 sovrum samt arbetsrum, kök, två allrum och en matsal. Skulle man vilja skapa fler sovrum så går det att få till med enkla medel. Dessutom finns en fullutrustad gästlägenhet vidbyggd det fristående garaget. Stora fönsterpartier bjuder hela tiden in omgivningen in i bostaden, jag skulle bäst beskriva fönstren som en tavla som ändras med årstidernas växlingar. Tomten om hela 6333kvm är till största delen en naturtomt med undantag av en uppskattningsvis 1000kvm stor yta på bostadens framsida där plats finns för spring och lek. Ett stort trädäck löper runt två av husets sidor och i anslutning till trädäcket utanför vardagsrummet finner man den vedeldade bastun. Infällda spotlights och genomtänkt fasadbelysning ger en välkomnade och hemtrevlig känsla. Ett större garage med fjärrport samt en platta förberedd för billyft finns och den vidbyggda gästlägenheten är utrustad med eget pentry och badrum med toalett och dusch. Infarten rymmer flera p-platser. Sunnanö är verkligen en riktig idyll. Här får man chansen att bo på landet med närheten till naturen samtidigt som barnen aldrig kommer sakna lekkamrater i närområdet. Skolorna i området är populära och cykelavstånd är det in till Torsång och dess populära café. Välkommen hem!

Fakta

Utgångspris
7 295 000 kr
eller högstbjudande
Rum

7 st

Sovrum

3 st

Boarea

220 m²

Tomtarea

6 333 m²

Byggnadstyp

1-plansvilla

Byggnadsår

2017

Fastighetsmäklare

Profil

Elin Bornesäter

070-924 99 76

elin@nokus.se

Planlösning

Allt i denna bostad andas rymd. Allt från den generösa takhöjden till de stora fönsterpartierna bidrar till denna känsla. Detta är en nybyggd villa med slutbesiktning som genomfördes oktober 2017. Detta är anledningen till varför säljaren avstått från att låta utföra en så kallad säljarbesiktning inför försäljningen. Detta innebär att

Rum

 • Hall, klädkammare

  När man kliver in över tröskeln förstår man genast att detta är en bostad utöver det vanliga. Hallen är luftig, rymlig och väldigt trevligt inredd. Plats för avhängning finns men de flesta kläder förvarar familjen i den stora klädkammaren som finns i direkt anslutning till denna hall.

 • Matsal

  Matsalen är centralt placerad i bostaden och plats finns för större middagssällskap. En altandörr tar dig även ut på bostadens baksida.

 • Kök/Vardagsrum

  Hjärtat i huset och man förstår genast att det är ett rum att trivas i. Öppet upp till nock med infällda spotlights i såväl tak som fönstersmygar. Köket belägen i ena änden med en stor köksö att samlas kring. När det kommer till köksutrustningen har man verkligen satsat rejält. Side-by-side kyl/frys, diskmaskin, gasspis och fläkt från den exklusiva Italienska tillverkaren Lofra och deras serie Dolcevita. Fönster vetter åt tre olika väderstreck och en altandörr leder ut på det stora trädäcket.

 • Sovrum 1

  Sovrum med plats för dubbelsäng och fönster som vetter ut mot fastighetens baksida.

 • Sovrum 2

  Mindre sovrum med plats för säng och skrivbord.

 • Badrum 1

  Rymligt badrum med dusch, toalett, handfat med tillhörande kommod. Ytskikten är matta på golv samt den moderna lösningen våtrumsskivor på väggarna.

 • Inre hall

  Denna hall förbinder sovrum 1, sovrum 2 samt badrum 1. Denna hall fungerar väl som arbetsrum.

 • Sovrum 3

  Sovrum med plats för dubbelsäng. Fönster som vetter ut mot fastighetens baksida.

 • Sovrum 4/Arbetsrum

  Ett litet rum som är bäst lämpat att fungera som arbetsrum. Det går att få plats med en säng om man vill nyttja det som sovrum med det är ett litet rum.

 • Badrum 2

  Stort och rymligt badrum med såväl badkar som dusch installerad. Handfat med tillhörande kommod finns också. Ytskikten är matta på golv samt den moderna lösningen våtrumsskivor på väggarna.

 • Allrum

  Ett trevligt allrum avskilt från övriga sällskapsutrymmen.

 • Garage

  Garaget är väldigt rymligt med gott om plats för arbetsbänk och förvaring utöver bilparkering. Garaget har öppet upp till nock och plattan är förberedd för installation av billyft. Här finns även fastighetens bergvärmepump installerad som genom kulvert ombesörjer fastighetens uppvärmning.

 • Gästlägenhet

  En välplanerad mindre lägenhet, perfekt för långväga gäster eller kanske för uthyrning. Utrustningen här är dusch, toalett, handfat med tillhörande kommod. Ytskikten är matta på golv samt den moderna lösningen våtrumsskivor på väggarna.

Servitut, ga, samfälligheter, etc

Last: Ledningsrätt Vatten Och Avlopp, 2081-774.1

Ventilation

FTX-ventilation.

Vatten och avlopp

Kommunalt vatten året om. Enskilt avlopp 3-kammarbrunn med markbädd och infiltration.

Energideklaration

Utfört

Utförd: 15/1 2022

Klass

C

Förbrukning

50 kWh/kvm per år

Elektricitet

Nätbolag

Borlänge Energi

Leverantör

Borlänge Energi

Förbrukning

18 551 kWh/år

Drift per år

Uppvärmning

31 663 kr

Försäkring

3 800 kr

Vatten/avlopp

2 422 kr

Sotning

500 kr

Vägsamfällighet

200 kr

Renhållning

3 455 kr

Summa

42 040 kr

Samfällighetsavgiften om 200kr/år avser samfälligheten Bystugan som ombesörjer väg och snöröjning. I angivna kostnaden för uppvärmning ingår även kostnaden för hushållsel. Den angivna kostnaden för sotning är schablon. Utöver ovan angivna driftkostnad tillkommer 4788kr/år för stadsnät.

Taxeringsuppgifter

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd.

Totalt

4 343 000 kr

Byggnad

3 579 000 kr

Mark

764 000 kr

Taxeringsår

2021

Värdeår

2017

Pantbrev

Summa

3 600 000 kr

Antal

4 st

Närområde

Sunnanö är en ö belägen i sjön Runn. Området är omåttligt populärt och här finns några av Borlänge kommuns mest exklusiva boenden och vart du än tittar slås du av spektakulära vyer.

Byggnad

Typ

1-plansvilla

Byggår

2017

Utv plåtarbete

Lackerad plåt

Fasad

Trä

Grund

Betongplatta

Stomme

Trä

Uppvärmning

Bergvärme

Tak

Betongpannor

Fönster

3-glas isolerfönster


Intresseanmälan

Tipsa om bostaden


Karta


Planlösning


Bilder