Näsbergsvägen 10

Vad, Söderbärke

Bygg ditt drömboende på denna strandnära tomt med sjöutsikt

Här får du möjlighet att förvärva en strandnära tomt i ett nybyggt område i natursköna Vad. Området består av totalt 19 tomter varav 11 redan är sålda. Med varje tomt medföljer en andel i samfällighet som har rätt att anlägga gemensamma båt och badbryggor vid strandlinjen i direkt anslutning till området. Dessutom finns en befintlig badplats redan anlagd i direkt anslutning till området. Byggnationen i området pågår för fullt efter att etapp 1 såldes slut på mycket kort tid. Nu släpper vi resterande 8 tomter. Dessa 8 tomter har varierande storlek och läge så här kan du välja vilken tomt som passar dig bäst och sedan välja husmodell som passar er och era önskemål bäst. Det finns ca 60 husmodeller i katalog att välja mellan men du kan också i samråd med Anebyhusgruppen välja att designa ditt egna hus tillsammans med arkitekt och låta Anebyhusgruppen producera huset. Med Anebyhusgruppen väljer du som kund själv hur mycket eller lite du vill göra och du kan välja mellan allt från totalentreprenad där Anebyhusgruppen ansvarar för allt för hela bygget fram till inflyttning till att endast köpa materialsatsen från Anebyhusgruppen och sedan i egen regi låta uppföra huset antingen själv eller anlita egna entreprenörer. I denna annons presenterar vi ett förslag på husmodell samt redovisar vad den kostar på denna tomt med totalentreprenad. I priset är det hus, tomt, grund, anslutningsavgift för kommunalt vatten och avlopp, anslutningsavgift el samt grovplanering tomt inkluderat. Huset i denna annons är Anebyhusgruppens modell Fokus 160 och priset avser detta hus med oinredd övervåning, ett perfekt hus för den växande familjen som gärna själva utökar bostaden i takt med att familjen växer. Det är en rymlig 1,5-plansvilla men totalt 7 möjliga rum plus kök fördelat på en boarea om 159.5 kvm. Är ni redan en stor familj eller har behov av mycket yta så kan ni välja en färdiginredd övervåning. Entrén är välkomnande för både familj och gäster. Redan här ser man rakt genom hall och vardagsrum till baksidan. I köket finns gott om plats för förberedelser av både barnkalas och midsommarfest. Här kan du välja till ett extra sovrum eller skapa ett större allrum. Vill du prova att designa detta hus online? Klicka på länken i denna annons "Bygg ditt hus online". Då kan ni själva göra era tillval och omgående se priset för detta. Välkommen hem!

Fakta

Utgångspris
3 650 000 kr
nyckelfärdigt hus
Rum

7 st

Sovrum

4 st

Boarea

160 m²

Tomtarea

1 403 m²

Byggnadstyp

1½-plansvilla

Byggnadsår

2022/2023

Fastighetsmäklare

Profil

Elin Bornesäter

070-924 99 76

elin@nokus.se

Planlösning

Huset i denna annons är Anebyhusgruppens modell Fokus 160 och priset avser detta hus med oinredd övervåning, ett perfekt hus för den växande familjen som gärna själva utökar bostaden i takt med att familjen växer. Det är en rymlig 1,5-plansvilla men totalt 7 möjliga rum plus kök fördelat på en boarea om 159.5 kvm. Är ni redan en stor familj eller har behov av mycket yta så kan ni välja en färdiginredd övervåning medan den nystartade familjen kan välja att inreda den först senare. Entrén är välkomnande för både familj och gäster. Redan här ser man rakt genom hall och vardagsrum till baksidan. I köket finns gott om plats för förberedelser av både barnkalas och midsommarfest. Här kan du välja till ett extra sovrum eller skapa ett större allrum. Vill du prova att designa detta hus online? Klicka då på länken "Designa ditt hus online" i denna annons på mäklarens hemsida. Fasad Liggande panel. Grundmålad och mellanstruken vit z-panel Fönster Trarydfönster. Aluminiumbeklädda träfönster, vit. U-värde Ytterdörrar NorDan. Entrédörr Lejonet CYD 801G vit, Groventré Lejonet CYD 801 vit Golv och lister Tarkett. Träfanér VIVA. Ek Nature 3 stav. Innerdörrar Swedoor. Easy GW slät. Kök, Grovkök IKEA. Veddinge vit. Tillval finns. Introduktionshäll, Micro, ung i rostfritt stål, integrerad diskmaskin, kyl och frys standard vit. Tillvalskatalog finns på Anebyhusgruppens hemsida, följ länk i denna annons.

Planbestämmelser

Detaljplan

Servitut, ga, samfälligheter, etc

Gemensamhetsanläggning: Smedjebacken Vad GA:7, Gemensamhetsanläggning: Smedjebacken Vad GA:8

Vatten och avlopp

Kommunalt VA finns i området och anslutningsavgiften för detta är inkluderat i priset för tomten.

Energideklaration

Utfört

Behövs ej

Drift per år

Driftkostnaden kommer variera beroende på vilken husmodell ni väljer. Energianvändning för detta hus i region Stockholm ligger på 33 kWh/m²/år enligt uppgift från Anebyhusgruppen. Glöm inte bort att när du bygger nytt hus slipper du betala fastighetsskatt de första 15åren då huset är klart. En samfällighetsavgift kommer tillkomma i framtiden för gemensamhetsanläggningen som ska bildas gällande väg, grönytorna samt för de gemensamma bad och båtbryggorna.

Närområde

Vad är en tätort i Smedjebackens kommun, Dalarna. Samhället ligger cirka 10 km nordväst om Fagersta. I söder gränsar Vad till sjön Södra Barken, i norr till sjöarna Mäsen och Dammsjön/Ginnan. Bland sevärdheter i Vad kan Sämogården (Svärmorsgården), en välbevarad bergsmansgård, nämnas. Den ligger i de äldre delarna av Vads by mellan Dammsjön och Södra Barken. Gården är släktgård till en av de första åborna; Torsten Holstensson. Den undre våningen på mangårdsbyggnaden ska ha uppförts 1610. Övervåningen tillkom 1780. År 1867 renoverades byggnaden. Bland andra äldre byggnader på gården märks främst en svalbod som sägs ha uppförts redan 1491.

Kommunikation

Vad har en vältrafikerad tågstation som ger de boende goda pendlingsalternativ. Exempelvis når man med tåg Stockholm på 2h25min, Göteborg på 4h50min, Borlänge på 1h,18min, Ludvika på endast 30min och slutligen Fagersta på endast 13min.

Övrigt om närområdet

Vad skola är en hemtrevliga byskola belägen mitt i centrala Vad. På Vads skola går elever i förskoleklass, år 1, 2 och 3. Skolan är godkänd miljöskola enligt Skolverkets kriterier och har skogen och sjön på bekvämt gångavstånd. Äldre barn går sedan vidare i Söderbärke skola som inhyser elever från åk 4-9. Förskola finns även det i Vad. Den är belägen i direkt anslutning till Vad skola och består av 2 avdelningar - avdelningarna Lingonet och Blåbäret. Förskolan är sammanbyggd med Vads skola och man har ett nära samarbete med Vads skolas fritidshem vid öppningar och stängningar.

Byggnad

Typ

1½-plansvilla

Byggår

2022/2023

Bjälklag

Trä

Utv plåtarbete

Lackerad plåt

Fasad

Trä

Grund

Betongplatta

Stomme

Trä

Uppvärmning

Vattenburen golvvärme, luft/vattenpump

Tak

Betongpannor

Fönster

3-glas isolerfönster


Intresseanmälan

Tipsa om bostaden


Karta


Planlösning


Bilder