Gångstigen 8

Kvarnsveden, Borlänge

Bygg nytt mitt i befintlig bebyggelse!

Kan man få ett nytt hus för under 3milj i Borlänge? Svaret på denna fråga är nästan. För det otroligt låga priset om 3 098 307kr har vi projekterat att du kommer få ett nytt 1-planshus i populära Kvarnsveden på denna trevliga tomt. I vårt räkneexempel där vi kommit fram till 3 098 307kr ingår priset för tomten, huset ni ser på bilden, Fokus 86, anslutningsavgift för el, kommunalt VA, fiber, kommunala avgifter, byggfelsförsäkring m.m. Vi har kommit så nära en totalkostnad man bara kan komma för att visa er vilket fantastiskt hus ni kan få för pengarna på denna tomt. På tomten finns idag ett befintligt hus men det är i så dåligt skicka det mest troliga utfallet är rivning. Kostnaden för rivningen av det befintliga huset är inkluderat i det utannonserade priset. Det hus vi projekterat för att bygga på tomten är ett Anebyhus Fokus 86. En trivsam och praktisk villa där allt är samlat på samma plan. De öppna ytorna mellan kök, vardagsrum och hall ger gott om plats att umgås, koppla av och laga mat tillsammans. Huset har ett stort sovrum och två mindre vilket gör att det både passar perfekt för den lilla familjen eller äldre som önskar ett bekvämt boende på ett plan men inte lockas av att bo i lägenhet. Här kommer du få vattenburen golvvärme i hela bostaden, bekväm fjärrvärme och trevlig mindre trädgård att njuta av sommaren i. I priset ingår totalentreprenad så du beställer, de bygger och du får nyckeln när det är klart, enklare än så blir det inte. Då du för detta pris får ett helt nytt hus kan du räkna med att slippa lägga massa tid, pengar och energi på underhåll under många år framöver. Dessutom slipper du betala fastighetsskatt på ett nybyggt hus i hela 15 år efter det att det är färdigbyggt. Driftkostnaden är också en sådan post där du kan räkna med att bo mycket billigare i ett nybyggt hus kontra ett 70-tals hus. Fokus 86 har en beräknad energianvändning på endast 42kWh/kvm/år. Det är först till kvarn som gäller så kontakta oss redan idag så att du inte missar chansen. Kontakta mäklaren för frågor och funderingar kopplade till tomten/befintliga huset alternativt kontakta Stefan Nätz 0761-910485 på Anebyhusgruppen för frågor kopplade till val av hus och nybyggnation. Önskar du bygga annan husmodell från Anebyhusgruppen - som består av husmärkena Anebyhus, Ekeforshus, Kungshus - så går det självklart bra. Detaljplanen för området finner du bifogad denna annons. Välkommen hem!

Fakta

Utgångspris
3 098 307 kr
cirkapris
Rum

4 st

Sovrum

3 st

Boarea

86 m²

Tomtarea

611 m²

Byggnadstyp

1-plansvilla

Dokument

Fastighetsmäklare

Profil

Elin Bornesäter

070-924 99 76

elin@nokus.se

Plan

Stadsplan

Vatten och avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Energideklaration

Utfört

Ej utförd

Taxeringsuppgifter

Typkod

220.

Totalt

1 219 000 kr

Byggnad

817 000 kr

Mark

402 000 kr

Skatt/avgift

8 349 kr

Taxeringsår

2018

Värdeår

1973

Pantbrev

Summa

570 000 kr

Antal

5 st

Närområde

Ett lugnt och barnvänligt område med närhet till såväl skola, barnomsorg som mataffär och vårdcentral. Goda kommunikationer med såväl centrala Borlänge som Falun.

Byggnad

Typ

1-plansvilla

Bjälklag

Trä

Fasad

Trä

Grund

Betongplatta

Stomme

Trä

Renoveringar

Befintliga huset som står på tomten idag har haft direktel samt luftvärmepump som värmekälla. Taket är etenit, fönster är 2-glas, grunden är platta på mark samt fasad och bjälklag är trä. Väljer man att bygga nytt med Anebyhusgruppen och låta uppföra ett Fokus 86 på fastigheten kommer man få ett vattenburet uppvärmningssystem (golvvärme) som är anslutet till en Nibe Luft/vatten pump som kommer ge en mycket god driftekonomi. Grunden kommer bli en platta på mark, fönster kommer bli 3-glasfönster samt fasad och bjälklag kommer bli i trä. Den beräknade energianvändningen för Fokus 86 ligger på 42kWh/kvm/år.

Övrig byggnader

Ett oisolerat garage i enkel standard finns på tomten.


Intresseanmälan


Tipsa om bostaden


Karta


Planlösning


Bilder